Головна Новини Світ Азія Кім Чен Ин зник не просто так: розвідка Південної Кореї представила звіт, - Reuters
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин зник не просто так: розвідка Південної Кореї представила звіт, - Reuters

У Південній Кореї впевнені: здоров'я Кім Чен Ина зараз у повному порядку, а його зникнення в період пандемії нібито не повинно дивувати

6 травня 2020, 12:50 comments3085
Поділіться публікацією:
Кім Чен Ин зник не просто так: розвідка Південної Кореї представила звіт, - Reuters

У розвідці Південної Кореї заявили про те, що, ґрунтуючись на новій інформації, вони мають підстави вважати, що лідер КНДР Кім Чен Ин зник на три тижні аж ніяк не через проведення операції на серці. У сусідній державі впевнені: диктатор боїться коронавірусу, тому вирішив перечекати пандемію і не показуватися на публіці. Про це пише Reuters.

"Розвідка вважає, що голова Кім зосередився на внутрішніх кадрових перестановках, особисто проводячи наради з партійно-державних питань і проблем зміцнення військової потужності. Це також наклалося на ситуацію з новою інфекцією, тому публічна активність була серйозно скорочена", — упевнений заступник голови парламентського комітету з розвідки Кім Бен Гі, який представив позицію південнокорейської розвідслужби.

У Південній Кореї впевнені: здоров'я Кім Чен Ина зараз у повному порядку, а його зникнення в період пандемії нібито не повинно дивувати.

Чутки про зникнення Кім Чен Ина в світових ЗМІ стали розповзатися ще три тижні тому. Спочатку північнокорейський лідер перестав з'являтися на публіці, потім не прийшов на святкування дня народження свого діда, який заснував КНДР. А це одне з найбільших свят у країні. Крім того, деякі ЗМІ заявили про те, що Кім Чен Ин мертвий. Незабаром дипломат Алехандро Као де-Бенос, який керує Корейською асоціацією дружби, запевнив, що ця інформація не відповідає дійсності.

На публіці диктатор з'явився 2 травня. Лідер Північної Кореї відвідав завод, інформація про що з'явилася в північнокорейських ЗМІ. Відзначається, що Кім Чен Ин з'явився на церемонії на заводі в місті Санчон, повідомило державне інформаційне агентство Північної Кореї, пізніше з'явилися фотографії з цього заходу. Правда, виданню не вдалося підтвердити цю інформацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!