Головна Новини Світ Азія Масове отруєння на хімзаводі в Індії: у лікарні 150 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Масове отруєння на хімзаводі в Індії: у лікарні 150 осіб

Через витік газу на хімзаводі в Індії 5 людей загинули

7 травня 2020, 09:28 comments1835
Поділіться публікацією:
Масове отруєння на хімзаводі в Індії: у лікарні 150 осіб

В Індії 150 людей опинилися в лікарні після аварії на хімзаводі, п'ятеро загинули. Масове отруєння сталося через витік газу. Про це повідомляє CNN.

Витік газу стався вночі за місцевим часом на хімічному виробництві в штаті Андхра-Прадеш. В цей час на заводі працювала нічна зміна. Токсичний газ вдихали сотні людей. Крім працівників серед постраждалих ще й мешканці прилеглих будинків. Вони також надихалися токсичного газу. Через деякий час багато з них поскаржилися на погіршення самопочуття. Багатьом було важко дихати, а деякі і взагалі втратили свідомість. П'ятьох з них лікарі не змогли відкачати, люди померли.

"Ми намагаємося з'ясувати, яким саме газом отруїлися люди. Попередньо, це був стирол", — повідомила представниця місцевої влади Сриджана Гуммала.

Підтвердив цю інформацію і комісар поліції Раджив Кумар Мієна.

"Коли ми приїхали на виклик, багато хто вже лежав на землі без свідомості. Близько сотні людей у важкому стані", — говорить поліцейський.

В результаті, знадобилися десятки автомобілів швидкої допомоги, щоб відвезти в лікарню всіх постраждалих. Їх близько півтори сотні. Вантажити постраждалих в машини допомагали добровольці. Ті, кому вдалося уникнути отруєння.

Стирол — це токсична легкозаймиста речовина, яку використовують для виготовлення багатьох промислових товарів, наприклад, гуми, латексу, скловолокна та полістиролу.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що на Філіппінах люди масово отруїлися горілкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!