Головна Новини Світ Азія Кім Чен Ин після зникнення направив послання главі Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин після зникнення направив послання главі Китаю

Після недавньої появи на публіці лідер КНДР Кім Чен Ин відправив послання китайському колезі Сі Цзіньпіну

8 травня 2020, 09:15 comments2450
Поділіться публікацією:
Кім Чен Ин після зникнення направив послання главі Китаю

Глава Північної Кореї Кім Чен Ин, який зник на три тижні, що породило чутки про його смерть, знову дав про себе знати. Після недавньої появи на публіці, яка, до речі, не знайшла підтвердження, лідер КНДР відправив послання китайському колезі Сі Цзіньпіну. У ньому Кім вітає Піднебесну з успішною боротьбою з коронавірусом, передає Pollmedia.

"Голова Держради КНДР товариш Кім Чен Ин направив особисте усне послання генеральному секретарю ЦК КПК, голові КНР товаришеві Сі Цзіньпіну у зв'язку з тим, що Китай досяг успіхів у роботі проти епідемії COVID-19", — йдеться в повідомленні.

Також Кім Чен Ин вважає, що відносини між обома партіями Кореї і Китаю зміцнилися, “долаючи різні випробування і виклики історії".

Чутки про зникнення Кім Чен Ина в світових ЗМІ стали розповзатися ще три тижні тому. Спочатку північнокорейський лідер перестав з'являтися на публіці, потім не прийшов на святкування дня народження свого діда, який заснував КНДР. А це одне з найбільших свят у країні. Крім того, деякі ЗМІ заявили про те, що Кім Чен Ин мертвий. Незабаром дипломат Алехандро Као де-Бенос, який керує Корейською асоціацією дружби, запевнив, що ця інформація не відповідає дійсності.

На публіці диктатор з'явився 2 травня. Лідер Північної Кореї відвідав завод, інформація про що з'явилася в північнокорейських ЗМІ. Відзначається, що Кім Чен Ин з'явився на церемонії на заводі в місті Санчон, повідомило державне інформаційне агентство Північної Кореї, пізніше з'явилися фотографії з цього заходу. Правда, виданню не вдалося підтвердити цю інформацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!