Головна Новини Світ Азія Кім Чен Ин знову зник, - New York Post
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин знову зник, - New York Post

В розвідці США говорять про те, що вже 12 днів лідера КНДР Кім Чен Ина ніхто не бачив: він не з'являвся на людях і не робив ніяких заяв

14 травня 2020, 09:15 comments2274
Поділіться публікацією:
Кім Чен Ин знову зник, - New York Post

Лідер Північної Кореї, який, здавалося б, тільки з'явився після тритижневого зникнення, знову зник з невідомої причини. Про це повідомляє New York Post.

В розвідці США говорять про те, що вже 12 днів лідера КНДР ніхто не бачив, він не з'являвся на людях і не робив ніяких заяв.

"Можливо, він дійсно перерізає стрічки на фабриках, але ми не можемо перевірити, чи справжні це фотографії", — заявив радник з національної безпеки США Роберт О'Брайен, коментуючи останню появу Кім Чен Ина на публіці.

У США кажуть, що незважаючи на дивне зникнення, вони все ж вважають, що Кім Чен Ин живий і здоровий.

Чутки про зникнення Кім Чен Ина в світових ЗМІ стали розповзатися майже місяць тому. Спочатку північнокорейський лідер перестав з'являтися на публіці, потім не прийшов на святкування дня народження свого діда, який заснував КНДР. А це одне з найбільших свят у країні. Крім того, деякі ЗМІ заявили про те, що Кім Чен Ин мертвий. Незабаром дипломат Алехандро Као де-Бенос, який керує Корейською асоціацією дружби, запевнив, що ця інформація не відповідає дійсності.

На публіці диктатор нібито з'явився 2 травня. Лідер Північної Кореї відвідав завод, інформація про що з'явилася в північнокорейських ЗМІ. У розвідці різних держав впевнені: проблем зі здоров'ям у Кім Чен Ина не було, а його зникнення було пов'язане з небезпекою заразитися коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!