Головна Новини Світ Азія Дотримуватися дистанції в ресторані в Таїланді клієнтам допомагають панди
commentss НОВИНИ Всі новини

Дотримуватися дистанції в ресторані в Таїланді клієнтам допомагають панди

Відвідувачі ресторану в Таїланді зізналися, що вечеряти в компанії панд їм до душі

15 травня 2020, 09:45 comments2369
Поділіться публікацією:
Дотримуватися дистанції в ресторані в Таїланді клієнтам допомагають панди

В одному з ресторанів Таїланду придумали, як допомогти клієнтам дотримуватися безпечної дистанції під час вечері. Щоб відвідувачі не сідали занадто близько один до одного, між ними розсаджують іграшкових панд. Про знахідку рестораторів розповіли журналісти New York Post.

Іграшкові панди з'являються на всіх місцях, які, на думку офіціантів, можуть бути небезпечними з точки зору ймовірності підхопити від співрозмовника чи інших відвідувачів коронавірус. Так, іграшковий ведмедик може опинитися за сусіднім столиком або за вашим власним. Відвідувачі закладу зізнаються, що їм така компанія зовсім не заважає. Навпаки, з такими компаньйонами вечеря стає тільки затишнішою.

"Раніше, щоб клієнти дотримувалися дистанції, ми просто залишали один стілець біля кожного столу. Мені здається, що це якось дивно і я вирішив подарувати відвідувачам компанію, яка їм точно не зашкодить", — каже власник закладу.

Незабаром іграшкових панд вирішили підсаджувати і до всіх клієнтів, які прийшли в ресторан самі, щоб їм не було самотньо.

"Я вперше за кілька місяців вирішив вийти з дому, щоб десь пообідати. І я дуже радий, що у мене є хоч якась компанія", — зізнався один з відвідувачів ресторану.

Раніше в Таїланді трохи пом'якшили карантин, який вводили через пандемію коронавірусу. Але до власників закладів громадського харчування висунули суворі вимоги. Вони, зокрема, стосуються і дотримання безпечної дистанції.

"Коментарі" також розповідали про екзотичний спосіб утримати шведів від прогулянок у парку. У парках міста Лунд всюди порозкидали гній.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!