Головна Новини Світ Азія Японську гору Фудзіяма закриють для туристів до кінця року
commentss НОВИНИ Всі новини

Японську гору Фудзіяма закриють для туристів до кінця року

Влада оголосила про закриття основних маршрутів для підйому на Фудзіяму

18 травня 2020, 09:37 comments2934
Поділіться публікацією:
Японську гору Фудзіяма закриють для туристів до кінця року

Влада Японії пішли на нові обмеження у світлі боротьби з поширенням коронавирусного захворювання COVID-19. Черговим обмеженням у ланцюжку заходів щодо стримування епідемії став заборону на відвідування Фудзіями. Схили всесвітньо відомої гори будуть закриті і відвідувачі не зможуть піднятися на неї.

Наголошується, що існує чотири основних маршрути для підйому на Фудзіяму. Три з них проходять через префектури Сідзуока, влада якої оголосила про нове обмеження — вони повідомили, що не відкриють жоден з маршрутів до кінця року.

Інша японська префектура, яка також є центральною — Яманасі, також зробила подібну заяву касетельно четвертого маршруту. Таким чином, всі основні туристичні шляхи будуть закриті. Традиційно сезон сходження на Фудзіяму, як правило, припадає на період з липня по вересень.

У префектурах також повідомили, що закриття чотирьох маршрутів під час сезону сходжень проводиться вперше з 1960 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", Японія з середи, 29 квітня, закриває кордони для українців. Також в країну перестануть пускати громадян ще 13 країн. Це вимушений захід, щоб не допустити поширення коронавіруса, заявив під час брифінгу прем'єр-міністр Сіндзо Абе. Це не вперше Японія відмовляється пускати іноземців. З початку карантину кордони закрили для громадян 73 країн. І ось тепер цей список вирішили додати ще 14. Крім України у ньому, наприклад, в цей раз опинилися Білорусь, Росія, ОАЕ і Саудівська Аравія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!