Головна Новини Світ Азія У Кореї футбольний клуб посадив на трибуни секс-ляльок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кореї футбольний клуб посадив на трибуни секс-ляльок

Клуб вибачився після критики

18 травня 2020, 18:15 comments2634
Поділіться публікацією:
У Кореї футбольний клуб посадив на трибуни секс-ляльок

Футбольний клуб "Сеул" з Південної Кореї під час футбольного матчу проти клубу "Кванджу" розмістив на трибуні кілька десятків секс-ляльок, на що звернули увагу глядачів і користувачів соціальних мереж. Про це повідомили в виданні The Guardian.

За словами представників футбольного клубу, з ними зв'язалася компанія Dalcom напередодні матчу і запропонувала заповнити трибуни реалістичними манекенами, щоб місця для глядачів не виглядали порожніми через відсутність уболівальників.

Деякі ляльки були одягнені у форму футбольного клубу, а у руках у інших були банери з рекламою вебкам-моделей. Після критики в клубі вирішили вибачитися і пояснити своє рішення.

"Вони виглядали дуже человекоподобно, але ми й уявити не могли, що це ляльки для сексу. Ми хотіли б вибачитися перед фанатами. Нам дуже шкода", — написали представники футбольного клубу "Сеул" в публікації своєму акаунті в Instagram.

Як повідомляв портал "Коментарі", в США в ресторані посадили надувних ляльок, щоб гості відчували себе самотньо через дистанціювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!