Головна Новини Світ Азія Кім Чен Ин вперше за три тижні з'явився на публіці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин вперше за три тижні з'явився на публіці

Кім Чен Ин провів нараду з ядерного стримування

24 травня 2020, 08:20 comments2244
Поділіться публікацією:
Кім Чен Ин вперше за три тижні з'явився на публіці

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, зникнення якого викликала масу чуток і припущень, живий. Вперше за три тижні відсутності він з'явився на публіці. Лідер КНДР провів нараду, на якій обговорювалися питання стримування ядерної війни.Про це повідомляє агентство KCNA.

За інформацією агентства, в ході засідання учасники обговорили заходи щодо стримування агресії і нову політику, спрямовану на збереження миру. Учасники розробили стратегію ядерного стримування, яка декларує використання стратегічних сил тільки у випадках крайньої необхідності.

Повідомлення про появу Кім Чен Ина стало першим за три тижні — в останній раз північнокорейський лідер був присутній при відкритті заводу з виробництва мінеральних добрив. Захід пройшов на початку травня, після чого Кім зник і не з'являвся навіть на державних святах. Його відхід з публічного поля викликав масу чуток. Подейкували, що глава КНДР важко хворий.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше з головної площі Пхеньяна прибрали два портрети і статую попередніх лідерів КНДР, що може свідчити лише про великі зміни в країні. У ЗМІ припускають, що зниклий знову Кім Чен Ин все таки може бути мертвий, і на площу можуть повернути монументи не двом, а відразу трьом вождям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!