Головна Новини Світ Азія "Не кричіть, будь ласка": в Японії заборонили волати на атракціонах під час карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не кричіть, будь ласка": в Японії заборонили волати на атракціонах під час карантину

Розважальні парки Японії ввели ряд суворих обмежень для відвідувачів на час карантину в країні

29 травня 2020, 04:05 comments2105
Поділіться публікацією:
"Не кричіть, будь ласка": в Японії заборонили волати на атракціонах під час карантину

Асоціація розважальних парків Японії опублікувала рекомендації по роботі атракціонів в умовах ослаблення карантину: під час катання відвідувачі луна-парку не можуть кричати. Про це повідомляє видання CNN.

Крім цього вимоги, гостям необхідно носити маски, забезпечити себе засобами гігієни, вимірювати температуру відвідувачів парку розваг і дотримуватися безпечної дистанції.

"Як новий вид обслуговування клієнтів навіть при носінні маски можна поєднувати усміхнені очі, жести рук і т. д., щоб спілкуватися з відвідувачами", — зазначено в нововведенні для персоналу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що японський уряд надав значну допомогу медикаментами Україні в боротьбі з коронавірусом.

"Ми вдячні уряду Японії, яке дуже швидко відгукнулася на наше прохання про допомогу, і Україна увійшла до списку країн, які отримають ці ліки. Українські дипломати в усьому світі продовжують збирати інформацію про прогресивних практиках лікування COVID-19, а команда Міністерства внутрішніх справ у Києві щодня забезпечує необхідну підтримку у залученні та доставці необхідної допомоги нашим громадянам", — заявив глава зовнішньополітичного відомства Дмитро Кулеба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!