Головна Новини Світ Австралія та Океанія Як лялька Bratz: австралійка-трансгендер зажадала вставити грудні імпланти в голову
commentss НОВИНИ Всі новини

Як лялька Bratz: австралійка-трансгендер зажадала вставити грудні імпланти в голову

Жінка перенесла близько 15 операцій

12 грудня 2019, 21:45 comments9433
Поділіться публікацією:








Як лялька Bratz: австралійка-трансгендер зажадала вставити грудні імпланти в голову

В Австралії жінка, яка перенесла більше 15 операцій на шляху до зміни статі, готова знову лягти під скальп для того, щоб бути схожою на ляльку Bratz.

Як передає таблоїд Daily Mail, Джолін Доусон хоче вставити собі в голову два грудних імпланта і виправити форму носа, за допомогою 7 ринопластик. Зі слів хірургів, організм Доусон, яка до 19 років жила в "чужому тілі", може не витримати ряд наступних операцій. Крім того, навіть найменше хірургічне втручання спричинить купу негативних наслідків. Однак навіть смертельний результат не лякає Доусон, вона готова на все заради досягнення бажаного тіла.

Відомо, що жінка-трансгендер вже витратила понад 200 тисяч австралійських доларів на зміну зовнішності.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в одному з канадських міст Калгарі надокучлива сорока намагалася покусати кота. Відповідний відеоролик зняв господар домашнього вихованця по кличці Фенікс і виклав в мережу. Зі слів господаря, коту вже 15 років, і він постійно грається з білками і птахами, які часто з'являються на території будинку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!