Головна Новини Світ Австралія та Океанія «Зібрано 1 млн доларів»: модель надсилала свої інтимні фото тим, хто пожертвує на пожежі в Австралії
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зібрано 1 млн доларів»: модель надсилала свої інтимні фото тим, хто пожертвує на пожежі в Австралії

Модель "гола філантропка" зібрала тисячі доларів на пожежі в Австралії всього за кілька днів

7 січня 2020, 17:00 comments4772
Поділіться публікацією:
«Зібрано 1 млн доларів»: модель надсилала свої інтимні фото тим, хто пожертвує на пожежі в Австралії

Лос-анджелеська 20-річна модель Кейлен Уорд зібрала 1 млн доларів пожертв благодійним фондам, які допомагають у протидії пожеж в Австралії та потерпілим від лиха. Про це дівчина написала на своїй сторінці в Twitter, відомій як "голий філантроп".

Так, 4 січня модель вперше написала, що відправить оголені фото кожній людині, яка мінімум 10 доларів віддасть на допомогу благодійній кампанії навколо ситуації з пожежним лихом в Австралії. Звичайно ж, дівчина вимагає підтвердження, що людина зробила пожертву в такі організації, як Австралійський Червоний Хрест, Koalas in Care або Фонд Australian Lions. До цього твіту Уорд додала список організацій, які займаються збором грошей, і прикріпила своє напівоголене фото. Крім того, за 100 доларів пожертвувань дівчина пообіцяла надіслати відео в стилі ню.

picture

Згодом, 7 січня, Уорд оголосила, що вже зібрано 1 млн доларів.

"Я зібрала 1 мільйон доларів для Австралії, тому що моє оголене тіло було виставлено в інтернеті мільйонам і мільйонам людей. Страшно почуватися такою вразливою для світу. Але я зробила це, тому що хотіла зробити щось хороше", — написала дівчина.

picture

Також вона відповіла тим, хто вважає збір грошей способом "набити" передплатників або ж рекламою своїх фанів: "я зібрала більше мільйона доларів, запропонувала свій продукт (мої оголені фотографії) безкоштовно і витратила гроші та час, відправляючи цей безкоштовний продукт безлічі людей". Зазначимо, що дівчина про пожежі знає не з чуток: в 2018 році її сім'я рятувалася від вогню в Каліфорнії.

Раніше "Коментарі" писали, що через лісові пожежі в Австралії вже вигоріли мільйони гектарів землі, 24 людини загинули, згоріли тисячі будинків і сотні тисяч тварин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!