В Австралії акули з'їли 21-річного футболіста

21-річний футболіст прогулювався по скелястому березі

В Австралії під час відпочинку загинув футболіст Ерік Биригитти, що виступав у час навчання у США за клуб "Гастінгс Бронкос. Про це повідомляє El Caso.

Хлопець прогулювався по березі біля скель, несподівано втратив рівновагу і впав у воду. Його практично відразу море віднесло течією. Друзі спробували витягнути хлопця з води, але у них нічого не вийшло. Свідки бачили, як на хлопця напали три білі акули.

Хлопці викликали берегову охорону, яка шукала іншого зниклого — 57-річного Гарі Джонсона, який у тих місцях з дружиною дайвінгом.

Коли співробітники берегової охорони прибули на місце інциденту і витягли труп чоловіка, вони подумали, що це зниклий чоловік-дайвер. Але пізніше слідчі встановили, що останки тіла належить 21-річному футболістові.

у Танзанії у времяфутбольного матчу Кубка незалежності між клубами "Янга" і "Иринга Юнайтед" на полі стався незвичайний випадок. Другий тайм довелося перервати через... роя бджіл, які обрушилися на гравців. Згідно з відео, опублікованому Azam TV, футболісти обох команд ні з того, ні з сього синхронно впали на газон.