Головна Новини Світ Австралія та Океанія Лісові пожежі в Австралії призвели до загрози зникнення коал
commentss НОВИНИ Всі новини

Лісові пожежі в Австралії призвели до загрози зникнення коал

У деяких регіонах Австралії нанесені значні удари по популяціям диких коал

14 січня 2020, 16:04 comments2343
Поділіться публікацією:
Лісові пожежі в Австралії призвели до загрози зникнення коал

У деяких регіонах Австралії коал можуть зарахувати до тварин, які знаходяться під загрозою зникнення через масштабні пожежі на материку. Про це повідомляє видання The Sydney Morning Herald.

Глава міністерства охорони навколишнього середовища Сюзан Лей заявила, що популяція коал в Австралії отримала "надзвичайний удар" через масштабні пожежі Амазонії.

Зазначається, що найбільше коали постраждали на півночі штату Новий Південний Уельс і південному сході Квінсленда.

Лей нагадала, що уряд Австралії планує виділити 50 мільйонів доларів на допомогу в порятунку і захисту дикої природи після масштабних пожеж.

Вона пояснила, що 25 млн дол. передадуть зоопаркам, лікарням і національних заповідників. Лей додала, що для того, щоб відновити популяцію коал в деяких регіонах доведеться їх повторно заселяти.

Інші 25 млн будуть перебувати під управлінням уповноваженого з видів вимираючих, Саллі Футбол. Вона буде координувати консультації з експертами для довгострокового відновлення флори і фауни.

Планування довгострокового відновлення популяції тварин почнеться зі складання карт постраждалих районів, доставки їжі для тварин, що вижили і планування дій для захисту від хижаків.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в распространившемся полум'я і чадному газі від лісових пожеж в Амазонії постраждало майже мільярд тварин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!