Головна Новини Світ Австралія та Океанія Гасили пожежі в Австралії та розбилися: літак з Канади зазнав аварії
commentss НОВИНИ Всі новини

Гасили пожежі в Австралії та розбилися: літак з Канади зазнав аварії

З екіпажу авіалайнера нікому вижити не вдалося, зараз проводиться розслідування

23 січня 2020, 10:12 comments1748
Поділіться публікацією:
Гасили пожежі в Австралії та розбилися: літак з Канади зазнав аварії

В Австралії зазнав аварії канадський літак C-130 Hercules, який займався гасінням пожеж. В момент падіння на його борту були три американця, ніхто, на жаль, не вижив. Про те, що трапилося, розповів голова пожежної служби штату Новий Південний Уельс Шейн Фіцсіммонс, пише Reuters.

Фіцсіммонс розповів про те, що пожежна служба втратила зв'язок з літаком вчора о 14:00 за місцевим часом. Також він зазначив, що повітряне судно було орендовано канадською компанією з пожежогасіння Coulson Aviation.

Як повідомляло видання "Коментарі", вчора в Австралії втратили зв'язок з літаком, який займався гасінням лісових пожеж у штаті Новий Південний Уельс на південному сході країни.

Експерти вважають, що Австралії знадобиться, як мінімум, сто років, щоб оговтатися від руйнівних пожеж, які почалися ще у вересні місяці минулого року і заподіяли величезної шкоди регіону.

В результаті руйнівної стихії загинуло 28 людей, зруйновано більше двох тисяч будинків, також пожежі призвели до загибелі більше мільярда тварин, деякі з яких були на межі зникнення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!