Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії зіткнулися два літаки: всі пасажири загинули
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії зіткнулися два літаки: всі пасажири загинули

Авіакатастрофа в Австралії забрала життя чотирьох людей

19 лютого 2020, 10:31 comments2318
Поділіться публікацією:
В Австралії зіткнулися два літаки: всі пасажири загинули

В Мангалорі, Австралія, зіткнулися два літаки в повітрі, через що загинуло четверо людей. Про авіакатастрофу повідомляє АВС.

Так, подія сталася приблизно в 120 км на північ від Мельбурна сьогодні близько 11:20 (за місцевим часом). Повідомляється, що один літак впав на землю відразу після зіткнення, а інший – ще трохи пролетів перш, ніж звалився поруч. Обидва повітряних судна дуже пошкоджені. На жаль, всі пасажири на борту літаків загинули на місці аварії. На одному з літаків перебував пілот та інструктор. Один літак вилетів з аеродрому Мангалор, другий — з іншого аеропорту. Однак у поліції відзначили, що точно не знають, чому обидва літаки перебували на одній траєкторії або чому вони знаходилися в цьому районі. Підозрюють, що в момент катастрофи небо було затягнуте хмарами, що погіршило видимість для пілотів.

В Управлінні безпеки цивільної авіації повідомили, що в катастрофі постраждали літак Piper Seminole, зареєстрований в льотній школі Moorabbin Aviation Services, і літак Beechcraft Travel Air, що належить приватному власнику в Тьяббе на півострові Морнінгтон. Поліція почала розслідування і збирає відеозаписи, на які міг потрапити момент зіткнення.

Раніше "Коментарі" писали, що у Франції розбився туристичний літак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!