Головна Новини Світ Австралія та Океанія Жінка-банан, монстр і принцеси: австралійці публікують кумедні фото з «прогулянок» до сміттєвих баків
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка-банан, монстр і принцеси: австралійці публікують кумедні фото з «прогулянок» до сміттєвих баків

Жителі Австралії розважаються під час карантину, наряджаючись для виносу сміття, а потім публікують смішні фото в мережі

11 квітня 2020, 05:00 comments3359
Поділіться публікацією:
Жінка-банан, монстр і принцеси: австралійці публікують кумедні фото з «прогулянок» до сміттєвих баків

В Австралії мешканці вирішили урізноманітнити карантинний час і запустили в соцмережах флешмоб. Так, австралійці вбираються у яскраві костюми або створюють епатажні образи, а потім виходять в них виносити сміття. Фотографії та відео життєрадісних австралійців біля сміттєвих баків можна побачити в мережі.

Так, усі охочі публікують кадри з "прогулянок" до сміттєвих баків у спеціальній групі на Facebook, або ж карантинні шедеври можна переглянути у Instagram за тегом Bin isolation outing. Зазначимо, що до флешмобу австралійців приєдналися жителі й інших країн, акція з кожним днем набирає оборотів.

Тож біля сміттєвих контейнерів тепер можна помітити дуже незвичайних "гостей": "динозавра", "монстрів", леді в шикарних вечірніх нарядах, "жінку-банан" або "Джека Горобця".

Зазначимо, що Австралія з кінця березня перебуває на карантині. Порушникам самоізоляції без ґрунтовної причини загрожує штраф до 1 000 австралійських доларів.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в мережі показали топ-15 кращих фотографій дикої природи: жовто-синій пейзаж, тюлень на льоду і тендітна бабка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!