Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії терорист з ножем напав на натовп
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії терорист з ножем напав на натовп

В Австралії невідомий з ножем напав на відвідувачів торгового центру в місті Порт-Хедленде

1 травня 2020, 13:05 comments3033
Поділіться публікацією:
В Австралії терорист з ножем напав на натовп

Сьогодні, 1 травня, в Австралії невідомий з ножем напав на відвідувачів торгового центру в місті Порт-Хедленде. Про це передає телеканал 9News.

Згідно з оперативною інформацією, чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, штрикнув ножем кількох осіб, яких забрала швидка. Затримати агресора живим не вдалося: поліцейським довелося застосувати вогнепальну зброю. Зараз на місці проводяться слідчо-оперативні дії, повідомити подробиці теракту обіцяють пізніше.

Нагадаємо, у провінції Північний Синай на північному сході Єгипту сьогодні вибухнув фугас з людьми. Терористи влаштували атаку на броньований транспортний засіб, відповідальність за яку поки жодна з екстремістських сил не взяла. Втім, як відомо, в цій провінції орудує угруповання, яка підпорядковується ІДІЛ.

Незабаром збройні сили Єгипту розповіли про те, що загинули всі їхні службовці, які перебували в фургоні під час сьогоднішньої атаки терористів. У Мережу потрапила фотографія жертв — молодих хлопців, 8 з яких були рядовими, а двоє — офіцерами. Спочатку правоохоронці повідомили, що серед жертв теракту є постраждалі. Тепер же стало відомо, що загинули всі 10 осіб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!