Головна Новини Світ Канада У Канаді набридлива сорока напала на кота
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді набридлива сорока напала на кота

15-річний кіт спокійно сидів у дворі будинку

4 грудня 2019, 20:25 comments3263
Поділіться публікацією:








У Канаді набридлива сорока напала на кота

В одному з канадських міст Калгарі приставуча сорока намагалася покусати кота. Відповідний відеоролик зняв господар домашнього вихованця по кличці Фенікс і виклав в мережу.

На відео видно, що чотирилапий спокійно сидів у дворі будинку, коли до нього підлетіла невелика сорока. Спочатку птаха почала голосно стрекотати, тим самим привертаючи увагу кота. Але Фенікс не піддавався на провокації пірнатої, йшов від неї в іншу сторону. Так, трохи подразнивши Фенікса, сорока вирішила діяти, і клюнула його прямо в хвіст. Кіт хотів помститися їй, але маленька птаха відразу ж відлетіла.

Господар кота розповів виданню Daily Mail, що Фенікса вже 15 років, і він постійно грається з білками і птахами, які часто з'являються на території будинку.


Раніше портал "Коментарі"повідомляв, що у Великобританії на березі річки Темза, яка протікає через столицю, знайшли тіло кита. Ссавеця виявив патрульний катер адміністрації Лондонського порту під мостом Беттері. Відомо, що малий полосатик є третім загиблим в Темзі за два місяці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!