Головна Новини Світ Китай У Китаї розлючений лебідь ледь не втопив в озері пса
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї розлючений лебідь ледь не втопив в озері пса

Пес під час прогулянки стрибнув у озеро

22 листопада 2019, 21:10 comments3059
Поділіться публікацією:








У Китаї розлючений лебідь ледь не втопив в озері пса

У Китаї щеня ледь не потонуло в озері через напад розлюченого лебедя. Про це розповіла господиня чотирилапого, виставивши відповідний відеоролик в соцмережах.

У повідомленні йдеться, що пес породи золотистий ретривер під час прогулянки вирішив скупатися в озері. Однак це не сподобалося чорному лебедю, який плавав неподалік. Так, розлючений птах підлетів до "непрошеного гостя" і став його клювати, бити крилами по голові. Таким чином лебідь хотів захистити свою територію. На кадрах видно, що пес дуже злякався, і спробував поплисти. Але, як виявилося, ця задача не з легких: "чорний забіяка" продовжував топити свого ворога. На щастя, ретриверу вдалося дістатися до берега, а лебідь поплив в глиб озера.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в американському штаті Техас місцеві жителі стали свідками того, як дикий олень намагався спаруватися зі скульптурою. Олень заліз на садову фігурку у вигляді оленихи, яку, по всій видимості, прийняв за свою самку, і спробував з нею спаруватися. Так, тварина "займалася коханням" зі статуєю до тих пір, поки у того не відлетіла голова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!