Головна Новини Світ Китай В Китаї від коронавірусу вперше помер іноземець
commentss НОВИНИ Всі новини

В Китаї від коронавірусу вперше помер іноземець

Станом на минулий четвер, в Китаї зареєстровано 19 випадків зараження коронавірусом іноземців

8 лютого 2020, 11:31 comments2494
Поділіться публікацією:
В Китаї від коронавірусу вперше помер іноземець

У минулий четвер, 6 лютого, в одній з лікарень китайського міста Ухань від коронавірусу помер 60-річний американець. Про це заявив представник посольства США в Пекіні, передає Reuters.

"Ми висловлюємо щирі співчуття родині у зв'язку з їх втратою. З поваги до приватного життя сім'ї у нас більше немає коментарів", — сказав він.

За словами офіційного представника міністерства закордонних справ Китаю Хуа Чуніна, станом на минулий четвер було зафіксовано 19 випадків зараження коронавірусом громадян іноземних держав. З них 17 перебували на карантині або проходили лікування, а двоє були виписані з лікарні.

Варто відзначити, що, станом на ранок 8 лютого, було підтверджено 34 546 випадків зараження коронавірусом. На лікуванні перебуває 31 744 особи, із яких понад 6 тисяч — у важкому стані. Ще 2050 осіб були виписані з лікарні, а 722 — померли.

Нагадаємо, що незважаючи на те, що в Україні немає жодного підтвердженого випадку захворювання коронавірусом, через епідемію в Китаї в наших аптеках спостерігається дефіцит масок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!