Головна Новини Світ Китай Евакуйовані з Уханя українці приземляться у Борисполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуйовані з Уханя українці приземляться у Борисполі

Літак аерокомпанії SkyUp з громадянами України, евакуйованих через коронавірус з Китаю, прилетить вранці 20 лютого

18 лютого 2020, 22:57 comments2301
Поділіться публікацією:
Евакуйовані з Уханя українці приземляться у Борисполі

Літак Boeing 737-700 NG авіакомпанії SkyUp, який доставить в Україну її громадян після евакуації з китайської провінції Ухань, прибуде післязавтра вранці в бориспільський Міжнародний аеропорт. Про це повідомляється на сайті компанії.

Повідомляється, що літак завтра вночі вилетить з "Борисполя" в Алмати (Казахстан), звідки вже відправиться в Ухань. Повертатися борт буде за тим же маршрутом і маЄ прибути в "Бориспіль" в 8:00 ранку 20 лютого.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський попередив усіх політиків, які будуть продовжувати "розганяти" паніку на ґрунті коронавірусу, що евакуйовані з Уханя українці будуть переселені до них додому.

"Я хочу звернутися до деяких політичних партій, які, — ми це знаємо завдяки правоохоронним органам, — звертаються до місцевих жителів і підбурюють їх перекривати дороги. Ми повинні розуміти: ми забираємо своїх громадян, які такі ж громадяни України, як і ми. А з приводу цих політичних "товаришів": якщо будете перекривати дороги та підбурювати людей, я особисто привезу наших громадян в Кончу-Заспу в ваші особняки", — уклав глава держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!