Головна Новини Світ Китай "День мучеників": У Китаї назвали дату Дня жалоби за померлими від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

"День мучеників": У Китаї назвали дату Дня жалоби за померлими від COVID-19

У всьому Китаї приспустять прапори і відбудеться трихвилинне мовчання в пам'ять про померлих від коронавірусу

3 квітня 2020, 09:45 comments3027
Поділіться публікацією:
"День мучеників": У Китаї назвали дату Дня жалоби за померлими від COVID-19

Влада Китаю оголосила, що завтрашній день — 4 квітня стане Днем жалоби за загиблими від коронавірусної інфекції. Про це пише Xinhua з посиланням на Держраду КНР.

Чиновники кажуть, що завтра в Китаї відбудеться траурний суботній День пам'яті мучеників. У всій країні приспустять прапори і призупинять всю розважальну діяльність. В 10:00 за місцевим часом відбудеться трихвилинне мовчання в пам'ять про померлих. З дня спалаху пандемії в кінці грудня минулого року в Китаї зафіксували 81 620 підтверджених випадків хвороби, 3 322 людини померли. Сьогодні, рапортують місцеві медики, в їх країні захворіла 31 людина і четверо не пережили ускладнення від COVID-19.

Раніше ми писали про те, що найбільш жорсткі обмеження з моменту введення карантину очікують українців вже найближчим часом. Відповідне розпорядження можуть опублікувати вже сьогодні, 3 квітня. Про це в ефірі одного з українських телеканалів сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Більше все нові обмеження вплинуть на життя пенсіонерів. Їм належить зіткнутися з максимальною самоізоляцією, коли виходити з будинку вони практично не зможуть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!