Головна Новини Світ Китай Перший Діснейленд відкривається після карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший Діснейленд відкривається після карантину

Діснейленди по всьому світу закрилися на карантин з початком спалаху коронавірусу

6 травня 2020, 08:36 comments2660
Поділіться публікацією:
Перший Діснейленд відкривається після карантину

У Китаї відкривається Діснейленд. Парк розваг в Шанхаї стане першим з всесвітньої мережі, який запрацює після карантину. Про це пише CNN, посилаючись на слова медичного директора Disney Parks Памели Хімел.

Шанхайський Діснейленд закрили на карантин ще в січні, коли спалах коронавірусу в Китаї тільки набирав обертів. З тих пір Діснейленди закривалися один за одним по всьому світу. Нині не працює ні один з них. Але оскільки в Китаї епідемія стрімко пішла на спад, керівництво тематичного парку вирішило відкрити його для відвідувачів. Зараз територію готують до відкриття, яке має відбутися вже в наступний понеділок, 11 травня.

І все ж епідемія внесла певні корективи в роботу парку. Наприклад, відвідувачів будуть пускати тільки в тому випадку, якщо вони будуть в масках. Знімати їх дозволено на території парку тільки, якщо людина їсть. На вході всім будуть міряти температуру, а пускати будуть обмежену кількість відвідувачів, щоб уникнути виникнення натовпу. Також співробітники будуть перевіряти QR-код Shanghai Health, який видається урядом, а все спілкування між гостями парку і працівниками буде безконтактним.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що компанія Disney планує пожертвувати близько мільйона доларів на боротьбу з коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!