Головна Новини Світ ЄС Туреччина взяла під контроль 111 населених пунктів в Сирії
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина взяла під контроль 111 населених пунктів в Сирії

За 9 днів ЗС Туреччини ліквідували 765 терористів

21 жовтня 2019, 15:54 comments2164
Поділіться публікацією:
Туреччина взяла під контроль 111 населених пунктів в Сирії

За минулі 9 днів збройні сили Туреччини взяли під контроль 111 населених пунктів в Сирії. Про це, у рамках виступу перед учасниками TRT World Forum, повідомив президент країни Реджеп Таип Ердоган.

"Всього за 9 днів проведення операції нейтралізовано 765 терористів, близько 1,5 тисяч га звільнено від терористичних організацій. В даний момент під нашим контролем перебуває 111 населених пунктів. Ми вживаємо всі необхідні заходи для забезпечення населення продовольчими товарами та медикаментами. Ми робимо все, щоб наші брати і сестри, що проживають в тому регіоні, не відчували ніяких проблем", — підкреслив глава держави.

Також Ердоган розкритикував позицію країн Європи та НАТО, які підтримують боротьбу з тероризмом, але при цьому виступають проти операції в Сирії.

"Туреччина – це країна, яка не має територіальних претензій до інших держав", — зазначив Ердоган.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомив, що президент Туреччини Тайіп Ердоган повідомив про свою телефонну розмову з американським президентом Дональдом Трампом, в ході якого турецький лідер висловив задоволення кроками двох країн щодо створення зони безпеки на півночі Сирії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!