Головна Новини Світ ЄС У Польщі хочуть спростити процедуру працевлаштування для медиків з України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі хочуть спростити процедуру працевлаштування для медиків з України

У разі прийняття даного документа можна буде прискорити процес щодо спрощення процедури працевлаштування в інших країнах Євросоюзу

28 жовтня 2019, 10:50 comments2864
Поділіться публікацією:
У Польщі хочуть спростити процедуру працевлаштування для медиків з України

Уряд Польщі хоче спростити процедуру працевлаштування для медичних працівників з України. Про це повідомляє "Польське Радіо".

Як стало відомо, влада сусідньої країни внесла зміни у правила прийому медпрацівників на роботу з інших країн. Тепер, щоб, наприклад, українець отримав право лікувати поляків, йому лише потрібно буде успішно скласти іспит.

Ще одна незначна перешкода на шляху до бажаної посади – це отримання спеціального дозволу на роботу в медичних установах Польщі.

Відомо, що законопроект, який передбачає ряд перерахованих вище нововведень, зараз знаходиться на розгляді у керівництва МОЗ Польщі. У разі прийняття даного документа, сказано в повідомленні, можна буде прискорити процес щодо спрощення процедури працевлаштування в інших країнах Євросоюзу.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент Польщі Анджей Дуда в ефірі телеканалу Trwam і радіо Maryja заявив, що не очікує у відносинах з Україною "нічого більшого, крім правди".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!