Головна Новини Світ ЄС Софійський міжнародний книжковий ярмарок: Україна вперше представить свій стенд
commentss НОВИНИ Всі новини

Софійський міжнародний книжковий ярмарок: Україна вперше представить свій стенд

Відкриття ярмарку відбудеться 10 грудня в другій половині дня – 17:00, в Центральному салоні Національного палацу культури

8 грудня 2019, 10:57 comments2038
Поділіться публікацією:
Софійський міжнародний книжковий ярмарок: Україна вперше представить свій стенд

У період з 10 по 15 грудня у болгарській Софії відбудеться 47-й міжнародний книжковий ярмарок. У заході вперше за 47 років візьме участь Україна – нею буде представлений окремий стенд. Про це йдеться на сторінці "Публічна дипломатія України" у Facebook.

У повідомленні сказано, що книжкова виставка-ярмарок буде проходити в столиці Болгарії – Софії, в Національному палаці культури. У цьому році захід поповниться ще одним учасником – Україною, вона презентує власний стенд (формат А7).

Зазначається, що відкриття ярмарку відбудеться 10 грудня в другій половині дня – 17:00, в Центральному салоні Національного палацу культури.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в веб-версії Google Play Books з'явилися нові експериментальні функції. Тепер у користувачів буде можливість додавати свої власні полки. Ці полиці забезпечать кращий поділ книг для користувачів, які хочуть зберігати книги відсортовані за категоріями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!