Головна Новини Світ ЄС "Обійшла Трампа і Зеленського": TIME назвав Грету Тунберг "людиною року"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Обійшла Трампа і Зеленського": TIME назвав Грету Тунберг "людиною року"

Журнал заявив про своє рішення сьогодні, розмістивши фотографію Тунберг на своїй обкладинці

11 грудня 2019, 15:19 comments2125
Поділіться публікацією:
"Обійшла Трампа і Зеленського": TIME назвав Грету Тунберг "людиною року"

Культовий американський журнал TIME за своєю щорічною традицією обрав "людини року", і в 2019 році нею стала 16-річна экоактивистка зі Швеції Грета Тунберг. Новина про це опублікована в журналі.

Грета стала широко відома по всьому світу після того, як 23 вересня 2019 року в Нью-Йорку на саміті ООН з клімату виступила з емоційною чотирихвилинну промовою, в якій звинуватила світові уряду в марнослів'я і ігноруванні кліматичних проблем, а також у зраді молоді і майбутніх поколінь. На думку Тунберг, ситуація з впливом викидів на клімат з наукової точки зору гранично ясна вже протягом тридцяти років, проте світові лідери, хоча і кажуть, що роблять все можливе, насправді закривають на проблему очі, будучи недостатньо зрілими, щоб визнати і заявити правду, такої, яка вона є.

"Як вам не соромно? Ви позбавили мене дитинства, замість того, щоб перебувати на заняттях у школі, я звертаюся до світових лідерів: як ви смієте?", — емоційно виступила Тунберг, що викликало шквал оплесків глядачів у залі і сколихнуло громадські реакції в мережі.

wiBW72INX71X3uBAvHKQloUhE.jpg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський також опинився на обкладинці авторитетного видання TIME, що стало унікальною подією для української еліти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!