Головна Новини Світ ЄС Євросоюз продовжив санкції проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Євросоюз продовжив санкції проти Росії

Рада ЄС продовжила на півроку санкції проти РФ

19 грудня 2019, 16:01 comments1494
Поділіться публікацією:
Євросоюз продовжив санкції проти Росії

Члени Ради ЄС погодили продовження економічних санкцій проти Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба Ради Євросоюзу. Санкції будуть діяти ще півроку.

"Сьогодні Рада (ЄС) продовжила економічні санкції, спрямовані на конкретні галузі російської економіки, до 31 липня 2020 року", — сказано в повідомленні.

Наголошується, що дане рішення прийняли після того, як перед Європейською Радою відзвітували президент Франції Еммануель Макрон і німецький канцлер Ангела Меркель. Лідери держав виступили з оцінкою виконання Мінських домовленостей. Рішення про санкції опублікують в офіційному виданні Євросоюзу, після чого воно набуде чинності.

Санкції проти РФ спочатку ввели 31 липня 2014 року і з того часу продовжувалися. Нинішні санкції повинні були припинити дію з 31 січня 2020 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель, виступаючи з промовою в Бундестазі, заявила, що не бачить помітного прогресу для скасування економічних санкцій проти Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!