Головна Новини Світ ЄС Главу Boeing звільнили без вихідної допомоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Главу Boeing звільнили без вихідної допомоги

Денніс Мюленберг отримав лише ту прибуток, яка йому належала за контрактом

12 січня 2020, 16:20 comments2545
Поділіться публікацією:
Главу Boeing звільнили без вихідної допомоги

Аэкосмическая корпорація Boeing звільнила свого главу Денніса Мюленберга з займаної посади без вихідної допомоги. Про це повідомило BBC.

Мюленбургу при звільненні не виплатили 14,6 млн доларів. Незважаючи на це, він отримає 62,5 млн доларів, які належали йому за контрактом.

"Ми дякуємо Денніса за майже 35-річну роботу в компанії Boeing. Після звільнення Денніс отримав ту прибуток, яка йому покладалася за контрактом, але йому не виплачувалася вихідна допомога або премія за підсумками 2019 року", – повідомили в Boeing.

Новий глава Boeing Девід Кэлхун отримає від компанії 7 млн доларів, якщо доб'ється повернення до польотів лайнерів моделі 737 Max, які не літають з березня минулого року з-за двох авіакатастроф, що забрали життя 346 осіб.

Кэлхун повинен приступити до своїх обов'язків 13 січня. Раніше він обіймав посаду голови ради директорів Boeing.

 Нагадаємо, лайнер 737 MAX зазнав аварії 10 березня цього року в Ефіопії. В результаті трагедії загинуло 157 осіб. Після того, що сталося у всьому світі експлуатацію цієї моделі Boeing заборонили. Саме з цією моделлю літаків сталися катастрофи в Ефіопії та Індонезії. Як сказано в заяві компанії, опублікованій на офіційному сайті, Boeing 737 MAX перестануть виробляти вже в січні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!