Головна Новини Світ ЄС У Греції повідомили про кібератаки на урядові сайти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції повідомили про кібератаки на урядові сайти

Кібератаки на урядові сайти методом DDoS призвели до порушення роботи конкретних сторінок

24 січня 2020, 02:19 comments1379
Поділіться публікацією:
У Греції повідомили про кібератаки на урядові сайти

Урядові сайти Греції зазнали кібератаці. Про це повідомив офіційний представник Кабміну країни Стеліос Петсас, пише Iefimerida.

За його словами, кібератаки на урядові сайти методом DDoS призвели до порушення роботи конкретних сторінок.

"Відразу ж були активовані контрзаходи обмеження трафіку. Нормальна робота відновилася, без будь-яких технічних наслідків, після інтенсивних зусиль груп фахівців з усунення таких інцидентів", − зазначив Петсас.

Як пише видання, це друга атака на грецькі урядові сайти за тиждень.

Раніше турецькі хакери зламали сайти Національної служби розвідки Греції, міністерства закордонних справ, парламенту, міністерства фінансів, афінської біржі.

 Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що докомпанія Huawei прокоментувала інформацію про початок кримінальної справи Мін'юсту США щодо нібито крадіжки технологій камер смартфонів. У компанії назвали звинувачення неправдивими і заявили, що влада США кілька місяців поспіль перешкоджають діяльності Huawei. Відповідну заяву опублікували на офіційному сайті компанії.

"В останні кілька місяців уряд США направив свій дипломатичний і політичний вплив на лобіювання заборони техніки Huawei в інших країнах. Більше того, влада використовує кожен інструмент, що є в їх розпорядженні, включаючи юридичні та адміністративні повноваження, а також безліч інших недобросовісних коштів, щоб порушити нормальну ділову діяльність Huawei та її партнерів", — йдеться в заяві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!