Головна Новини Світ ЄС Санкції ЄС проти Росії стали ще ширше через проведення "референдуму" у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Санкції ЄС проти Росії стали ще ширше через проведення "референдуму" у Криму

До списку санкцій внесли ще сімох представників "адміністрації" Криму

28 січня 2020, 14:23 comments1783
Поділіться публікацією:
Санкції ЄС проти Росії стали ще ширше через проведення "референдуму" у Криму

Європейський Союз вніс до санкційного списку сім осіб, так званих губернаторів та членів виборчої комісії, причетних до незаконних виборів, які відбулися у вересні 2019 на півострові Крим, що окупований Російською Федерацією. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Відповідне рішення ухвалено у вівторок в Брюсселі в рамках засідання Ради ЄС з загальних питань без обговорення на виконання рішення, прийнятого напередодні Комітетом постійних представників країн-членів ЄС.

Санкції застосовані за "підрив територіальної цілісності України". Рішення буде оприлюднене в Офіційному журналі ЄС, після чого воно набуде чинності.

У список внесли так званих "тимчасово виконуючого обов'язки губернатора" Севастополя Михайла Развожаєва, "голову" Ради міністрів Республіки Крим Юрія Гоцанюка, "голову законодавчих зборів Севастополя в 2016-2019 рр., нині — заступника голови законодавчих зборів" Севастополя Катерину Алтабаеву.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Меджлісу Рефат Чубаров закликав міжнародне співтовариство приєднатися до Маршу в Крим, який кримсько-татарський народ має намір провести вже цієї весни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!