Головна Новини Світ ЄС Італія припиняє польоти в Китай
commentss НОВИНИ Всі новини

Італія припиняє польоти в Китай

Зараження новим вірусом підтверджено у двох китайських туристів у Римі

31 січня 2020, 05:05 comments1449
Поділіться публікацією:
Італія припиняє польоти в Китай

Італія призупиняє авіасполучення з Китаєм після підтвердження двох випадків захворювання коронавірусом на території своєї країни. Про це заявив італійський прем'єр-міністр Джузеппе Конте, передає Corriere TV.

Двоє китайських туристів в Римі захворіли коронавірусом, і тому министр охорони здоров'я країни Роберто Сперанца віддав розпорядження тимчасово призупинити польоти літаків в Китай.

Від нового коронавіруса 2019-nCoV в Китаї померли вже 213 людина, число заражених досягла 9356 людина.  Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що порожній будинок в Китаї всього за два дні переобладнали в спеціалізовану лікарню на тисячу місць у зв'язку з епідемією коронавіруса. Позавчора в 22:30 за місцевим часом в лікарню заселили групу коронавирусных пацієнтів. В мережі опубліковано відео, як будували і обладнали нову лікарню і кадри вже готового медцентру.

Крім того, чемпионат світу з легкої атлетики в приміщенні, який повинен був пройти навесні в Китаї, перенесено на рік з-за коронавіруса. "World Athletics розглянула можливість перенесення чемпіонату в іншу країну і хотіла б подякувати міста, які зголосилися прийняти чемпіонат. Однак, враховуючи, що побоювання щодо поширення вірусу за межами Китаю все ще існують, ми вирішили не йти на цей варіант, так як він може призвести до подальшої відстрочку на більш пізній термін", − йдеться в повідомленні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!