Головна Новини Світ ЄС Єврорада збирає екстрену нараду щодо ескалації в Ідлібі
commentss НОВИНИ Всі новини

Єврорада збирає екстрену нараду щодо ескалації в Ідлібі

Засідання в Евросовете пройде за запитом глави МЗС Греції

1 березня 2020, 19:58 comments2808
Поділіться публікацією:
Єврорада збирає екстрену нараду щодо ескалації в Ідлібі

Рада Європейського союзу на рівні глав МЗС у найближчі дні проведе екстрене засідання по загострення воєнної ситуації в Ідлібі. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись заяву верховного представника ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозепа Борреля.

"На найближчому тижні я скликаю екстрене засідання Ради ЄС на рівні глав МЗС, щоб обговорити ситуацію навколо Ідліб ситуацію, в тому числі за запитом глави МЗС Греції", — підкреслив Боррель.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з-за військової атаки Башара Асада, в результаті якої загинули десятки турецьких солдатів, Туреччина припинила заходи по скороченню чисельності мігрантів до Євросоюзу. Всього за три дні, з 28 лютого, через турецький кордон в країни Євросоюзу пройшли 76 000 мігрантів.

Зазначимо, що сирійські урядові війська (армії Асада) підтримує Росія, тоді як Туреччина знаходиться на стороні частини опозиційних до Дамаску сил, що базуються переважно на північному заході країни, біля сирійсько-турецького кордону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!