Головна Новини Світ ЄС Названо список країн, де українцям загрожує карантин через COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо список країн, де українцям загрожує карантин через COVID-19

Жорстке обмеження і закриття авіасполучення спрямоване на запобігання поширення коронавірусу

11 березня 2020, 13:57 comments13343
Поділіться публікацією:
Названо список країн, де українцям загрожує карантин через COVID-19

Міжнародне співтовариство лихоманить через продовження хвороби коронавіруса, через який кількість жертв давно перейшла на тисячі. З цієї причини агентство "РБК-Україна" наводить список країн, які вже закрили в'їзд для іноземців або ввели жорсткий контроль на кордоні.

Італія

Лідером за кількістю заражених коронавирусной інфекцією в Європі є Італія (більше 9 тис. хворих, 463 померлих). Влада ввела суворий карантинний режим у всіх регіонах з 9 березня.

В'їзд в країну і виїзд за межі кордонів Італії заборонено без вичерпних на те підстав. Приватні та національні авіакомпанії з багатьох країн світу оголосили про припинення польотів в Італію.

Ізраїль

Все прибувають до Ізраїлю повинні дотримуватися карантин протягом двох тижнів. Це стосується як туристів, так і жителів країни. Прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху повідомив, що дана міра є обов'язковою абсолютно для всіх громадян, які перетинають кордон.

Раніше ізраїльська влада заборонили в'їзд жителям Італії, також були скасовані всі рейси національної авіакомпанії El Al у Пекін, Гонконг, Таїланд.

Катар

Катар обмежив в'їзд в країну для громадян 14 держав. З-за спалаху коронавіруса в Катар не зможуть потрапити мешканці Китаю, Єгипту, Індії, Ірану, Іраку, Лівану, Бангладеш, Непалу, Пакистану, Філіппін, Південної Кореї, Шрі-Ланки, Сирії, Таїланду.

Саудівська Аравія

Відвідання Мекки і Медіни заборонили всім іноземним прочанам. Також у міністерстві закордонних справ Саудівської Аравії повідомили, що мають намір обмежити в'їзд туристів з країн, де поширюється коронавірус. Призупинено авіасполучення з Іраном, Бахрейном, Китаєм.

Монголія

У Монголії за 28 березня буде діяти заборона на в'їзд для іноземців на автомобілях. Також повністю скасовано регулярне авіаційне і железногорожное повідомлення. Крім того, до 16 березня не буде працювати міжміське сполучення всередині країни. Це стосується громадського та особистого транспорту.

Казахстан

Влада Казахстану заборонили в'їзд в країну громадянам Італії, Німеччини, Франції, Іспанії, Ірану, Південної Кореї і Китаю. Також місцеві авіакомпанії обмежили повітряне сполучення з Азербайджаном.

Молдова

На борт літаків, що прямують до Молдови з країн, охоплених спалахом COVID-19, не будуть пускати іноземців. З 11 березня зон ризику зможуть повернутися в Кишинів тільки громадяни Молдови.

Австрія

Заборона на в'їзд до Австрії діє для громадян Італії. Потрапити в країну італійці зможуть тільки при наявності довідки про відсутність коронавіруса.

Іспанія

В Іспанії через коронавіруса призупинили прямі авіаперельоти в Італію на період з 11 березня до 25 березня 2020.

Ангола

В Анголу не зможуть потрапити мандрівники з семи країн (Китай, Південна Корея, Італія, Іран, Нігерія, Єгипет, Алжир).

Сербія

У Сербії кордони закрили для прибуваючих з Італії, Ірану, Швейцарії, Південній Кореї та деяких китайських провінцій.

США

У США заборону на в'їзд стосується всіх іноземних громадян, які протягом останніх двох тижнів відвідували охоплений епідемією Іран. Також американцям рекомендували не їздити в Південну Корею, Китай та Італію.

Таджикистан

Жителі 35 країн не зможуть потрапити на територію Таджикистану з-за спалаху коронавіруса. В'їзд обмежений для громадян Китаю, Японії, Республіки Корея, В'єтнаму, Сінгапуру, Австралії, Малайзії, Камбоджі, Філіппін, Таїланду, Непалу, Шрі-Ланки, Індії, Фінляндії, Італії, Великобританії, Іспанії, Швеції, Бельгії, Ізраїлю, Австрії, Хорватії, Швейцарії, США, Канади, ОАЕ,Алжиру, Єгипту, Ірану, Лівану, Кувейту, Бахрейну, Оману, Афганістану, Іраку.

Росія

Заборона на в'їзд громадянам Китаю та Ірану влади РФ ввели ще в лютому. На початку березня в Москві оголосили "режим підвищеної готовності", згідно з яким всі повернулися з Південної Кореї, Ірану, Італії, Франції, Німеччині, Іспанії, Швейцарії, Великобританії, Норвегії та США повинні провести на домашньому карантин 14 днів.

Польща

Для запобігання поширення коронавіруса в Польщі був посилений прикордонний контроль. З 10 березня введена обов'язкова медична перевірка для всіх, хто прибуває в країну з вимірюванням температури і заповненням спеціальної карти.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народний депутат від партії "Європейська солідарність" Вікторія Сюмар анонсувала введення карантину на території України через спалах коронавірусу, що передбачає ряд обмежень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!