Головна Новини Світ ЄС Великобританія відклала торгівельні переговори з ЄС через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія відклала торгівельні переговори з ЄС через коронавірус

Враховуючи той факт, що торгові переговори представляють інтерес для обох сторін, дипломати з ЄС і Британії хочуть провести їх у форматі онлайн-конференції

12 березня 2020, 20:33 comments2202
Поділіться публікацією:
Великобританія відклала торгівельні переговори з ЄС через коронавірус

Переговори про торгових угодах між Великобританією і ЄС були скасовані через поширення коронавіруса. Про це агентству "РБК-Україна", посилаючись на західні ЗМІ.

Відзначається, що переговори повинні були відбутися з 18 по 20 березня в Лондоні. В даний час сторони вивчають альтернативні способи ведення переговорів, в тому числі, зокрема, використання відеоконференцій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляли, що через запровадження загальнонаціонального карантину в Україні постраждає ряд галузей.

"Туризм, розваги і внутрішні подорожі – заручники ситуації. І не просто заручники, а вже постраждалі, – каже голова Директорату Асоціації франчайзингу України, віце-президент Асоціації інвесторів в Україні Андрій Кривонос. – Ці галузі ще і переживуть "стокгольмський синдром" по відношенню до їх "загарбникам". Звичайно, директора турфірм, кінотеатрів, дитячих навчальних і розважальних центрів не будуть виходити на мітинги з транспарантами "Давай ще місяць карантину!", переносити тури, згортати роботу... Не будуть вони і шукати способи оптимізації своїх послуг".

Нам поки що щастить більше, ніж Китаю та Італії, де вже роздрібний та ресторанний бізнес страждає безпосередньо від карантину та інших обмежувальних дій. Але неготовність до оптимізації бізнес-процесів може затягнути петлю на шиї швидше і сильніше, ніж просто введення карантину, впевнений Кривоніс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!