Головна Новини Світ ЄС Франція і Німеччина впевнені, що бойовики ОРДЛО використовують коронавірус як прикриття
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція і Німеччина впевнені, що бойовики ОРДЛО використовують коронавірус як прикриття

Керівництво квазіреспублик ОРДЛО обмежує пересування спостережних комісій ОБСЄ, пояснюючи це карантином через коронавірус

31 березня 2020, 13:28 comments1802
Поділіться публікацією:
Франція і Німеччина впевнені, що бойовики ОРДЛО використовують коронавірус як прикриття

Париж і Берлін висловили солідарну думка про те, що терористичні формування на тимчасово-непідконтрольному Донбасі навмисно прикриваються приводом спалаху пандемії коронавірусу COVID-19, щоб обмежувати переміщення Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ. Про це передає видання Deutch Welle.

Як повідомив министр закордонних справ Німеччини Хайко Маас і його французький колега Жан-Ів Ле Дріан, вони "вкрай стурбовані" обмеженнями, з якими стикаються співробітники СММ ОБСЄ в Україні з 21 березня 2020 року.

Політики переконані, що спостерігачі повинні мати можливість вільно переміщатися по території Донбасу, а коронавірус не повинен ставати приводом для того, щоб обмежувати свободу пересування членів СММ і їх можливості по виконанню своїх завдань".

Відзначається, що ОБСЄ веде спостереження за протистоянням між урядовими військами України і збройними сепаратистами на сході країни з 2014 року. Протягом усього цього часу Німеччина і Франція намагаються грати роль посередників у мирному врегулюванні цього конфлікту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв трагічну новину, що напередодні український військовий підірвався на міні противника на Донбасі. Як пізніше повідомили в штабі ООС, вибуховий пристрій належить збірці російського виробництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!