Головна Новини Світ ЄС Трамп і Макрон обговорили ключові реформи для ВОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп і Макрон обговорили ключові реформи для ВОЗ

Президенти Дональд Трамп і Еммануель Макрон погодили необхідні реформи для ВОЗ на тлі глобальної пандемії COVID-19

27 квітня 2020, 01:09 comments2119
Поділіться публікацією:
Трамп і Макрон обговорили ключові реформи для ВОЗ

Президент США Дональд Трамп і його французький колега Еммануель Макрон домовилися про необхідність впровадження реформ для Всесвітньої організації здоров'я на тлі пандемії COVID-19. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на джерела в Білому Домі.

Під час проведення переговорів лідери двох країн відзначили, що світова організація досить успішно справляється з коронанавирусом, але вимагає коригувань для найбільш позитивного результату.

Трамп і Макрон підняли питання співпраці у зв'язку з економічною кризою, який також загрожує не тільки маленьким країнам, але і геополітично сильним державам.

"Обидва президенти погодилися з необхідністю реформування Всесвітньої організації охорони здоров'я. Два лідери також обговорили важливі регіональні і двосторонні питання", — підсумовує представник Білого Дому у Вашингтоні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поки світ продовжує боротися з коронавірусом і протистоїть небезпеки економічного колапсу, в Північній Кореї переживають своє державне горе - важкий стан здоров'я вождя Кім Чен Ина, який знаходиться буквально в стані між життям і смертю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!