Головна Новини Світ ЄС Іспанія заявила про швидкий старт туристичного сезону: коли відкриють кордони для іноземців
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанія заявила про швидкий старт туристичного сезону: коли відкриють кордони для іноземців

Міністр транспорту Іспанії Хосе Луїс Абалос каже, що як тільки самі іспанці зможуть подорожувати по території інших провінцій, тоді ж пустять до себе іноземців

18 травня 2020, 15:20 comments3312
Поділіться публікацією:
Іспанія заявила про швидкий старт туристичного сезону: коли відкриють кордони для іноземців

В Іспанії заявили про те, що незважаючи на триваючу в країні пандемію коронавірусу і карантин, незабаром вони планують відкрити туристичний сезон. Найімовірніше, відвідати жарку країну іноземці зможуть вже в кінці червня, пише Reuters.

Минулого тижня в Іспанії ввели двотижневий карантин для мандрівників. І міністр транспорту Хосе Луїс Абалос заявив, що обов'язковий карантин скасують паралельно з забороною на поїздки в межах Іспанії, регіони якої послаблюють обмеження на різних етапах. Абалос каже, що як тільки самі іспанці зможуть подорожувати по території інших провінцій, тоді ж пустять до себе іноземців. Чиновники сподіваються, що сезон стартує з кінця червня.

Як раніше повідомляли "Коментарі", вже на цьому тижні — з 20 травня — Туреччина дозволяє українцям, а також громадянам ще 30-ти держав, в'їжджати в країну для лікування. Як повідомили в МЗС Туреччини, вони пом'якшили карантин для Іраку, Лівії, Азербайджану, Греції, Росії, Казахстану, України, Узбекистану, Грузії, Туркменістану, Молдови, Киргизстану, Джібуті, Катару, Німеччини, Великобританії та Нідерландів. Їх громадянам відтепер дозволено так званий медичний туризм: пацієнти можуть прилетіти в Туреччину і отримати лікування в області ортопедії, травматології, загальної і дитячої хірургії, урології, офтальмології, кардіології, онкології, нейрохірургії, гематології, репродуктивної терапії, а також трансплантації органів і кісткового мозку. Однак є умова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!