Головна Новини Світ ЄС Ватикан відкриє музеї для відвідувачів з 1 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Ватикан відкриє музеї для відвідувачів з 1 червня

Ватикан скасував безкоштовне відвідування музеїв в кожну останню неділю місяця

23 травня 2020, 23:23 comments2320
Поділіться публікацією:
Ватикан відкриє музеї для відвідувачів з 1 червня

Музеї Ватикану знову відкриють свої двері для відвідувачів 1 червня. Правда, всім відвідувачам доведеться бути в масці і проходити температурний скринінг на вході. Про це пише Associated Press.

Придбати квитки можна буде тільки онлайн, тому додаткова плата в 4 євро за бронювання буде тимчасово скасована. В той же час, з урахуванням того, що продаж квитків у музеї та реалізація сувенірної продукції є основним джерелом доходу у Ватикані, місцева влада вирішила тимчасово скасувати можливість безкоштовного відвідування в кожну останню неділю місяця.

У вартість квитка входить відвідування Сікстинської капели, стелі якої покриті фресками Мікеланджело, а по п'ятницях і суботах спраглі відвідувачі можуть замовити аперитив на заході у дворі Ватикану.

Ватикан також запропонує кабріолетні автобусні тури по його садам, а по вихідних відвідувачі можуть зробити поїздку по літній папській резиденції в Кастель Гандольфо, гірському місті недалеко від Риму.

Раніше "Коментарі" писали, що Ватикан відкрив двері головного католицького храму. Собор Святого Петра знову прийме віруючих, туристів і паломників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!