Головна Новини Світ ЄС Єврокомісія зібрала 9,5 млрд євро на боротьбу з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Єврокомісія зібрала 9,5 млрд євро на боротьбу з коронавірусом

Мільярди євро на боротьбу з пандемією вдалося зібрати менше ніж за місяць

26 травня 2020, 15:47 comments1571
Поділіться публікацією:
Єврокомісія зібрала 9,5 млрд євро на боротьбу з коронавірусом

Європейська комісія продовжує оголошений раніше збір коштів на розробку вакцини від коронавіруса і боротьбу з COVID-19. Міжнародні інституції та приватні донори виділили 9,5 млрд євро, які будуть спрямовані на стабілізацію ситуації з коронавирусной пандемією. Таку інформацію опублікувала у своєму Twitter президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляен.

У своєму повідомленні єврочиновник залишилася задоволена результатом і дала зрозуміти, що мета першого етапу протиепідемічних заходів досягнута.

"Хороший результат — досягли першої мети марафону глобального реагування зі збору коштів, який очолює Європейська комісія. Уряду, інститути, фонди та окремі особи з 4 травня пожертвували 9,5 млрд євро на боротьбу з коронавірусом", — написала Урсула фон дер Ляйен.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Євросоюзі розробили рекомендації для відродження туристичної галузі. Так, Єврокомісія формалізувала критерії, за якими слід відновлювати свою діяльність учасникам турбізнесу. Протоколи здоров'я адресовані готелям та іншим закладам, в яких розміщуються туристи. Вони передбачають ряд заходів, спрямованих на забезпечення здоров'я приїжджають. Крім цього, Єврокомісія пропонує поетапне відкриття кордонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!