Головна Новини Світ Європа У Парижі чайки масово атакують поліцейські безпілотники
commentss НОВИНИ Всі новини

У Парижі чайки масово атакують поліцейські безпілотники

Чайки атакують дрони, оскільки приймають їх за хижаків

9 серпня 2019, 17:56 comments2407
Поділіться публікацією:
У Парижі чайки масово атакують поліцейські безпілотники

У Парижі поліцейські зіткнулися з незвичайною проблемою: чайки атакують безпілотні літальні апарати, які використовують для різних операцій.

Повідомляється, що з-за перебоїв з їжею на узбережжі, близько сотні птахів перебралися до Парижа. Дрони, які поліція використовує у своїх операціях, припали не до душі пернатим хижакам.

Паризька поліція має у своєму розпорядженні близько 15 безпілотників, які використовуються для операцій надземного спостереження. В цьому році чайки безпілотники атакували не менше десяти разів.

Жоден з безпілотників не був пошкоджений, але тільки тому, що оператори зробили аварійні посадки перед нападом. Джерела в поліції говорять, що як мінімум один раз через чайок було зірвано спостереження за демонстраціями "жовтих жилетів".

Орнітологічний центр паризького регіону повідомив, що за останні 15 років в місті збільшилася кількість чайок, пояснюється зміною екосистем вздовж узбережжя.

Вчені розробляють план оснащення безпілотників динаміками, які будуть випромінювати ультразвук або шум сильних хижих птахів, щоб відлякувати чайок.

Як повідомляв портал "Коментарі", британське агентство морської та берегової охорони (MCA) прагне використовувати безпілотники для надання допомоги в аварійно-рятувальних операціях і для спостереження за суднами біля південно-західного узбережжя Англії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.thetimes.co.uk/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!