Головна Новини Світ Європа КНДР запустила дві ракети в Японське море
commentss НОВИНИ Всі новини

КНДР запустила дві ракети в Японське море

Північна Корея провела запуск двох невпізнаних снарядів

10 серпня 2019, 05:40 comments1557
Поділіться публікацією:
КНДР запустила дві ракети в Японське море

Північна Корея запустила дві ракети невстановленого типу в Японське море. Про це повідомляє Reuters.

Запуск відбувся незабаром після того, як президент США Дональд Трамп заявив, що отримав "дуже гарне лист" від північнокорейського лідера Кім Чен Ина.

За даними севернокорейского агентства Yonhap, запуск був зроблений з міста Хамхын, розташованому на північному сході КНДР. Інших подробиць не повідомляють.

Президент Дональд Трамп 9 серпня заявив, що нещодавно отримав "дуже гарне лист" від північнокорейського лідера Кім Чен Ина, і додав, що може зустрітися з ним ще раз. Лист Трамп назвав дуже позитивним.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", президент Дональд Трамп заявив, що нещодавно отримав "дуже гарне лист" від північнокорейського лідера Кім Чен Ина, і додав, що може зустрітися з ним ще раз. Також президент США розповів журналістам, що лист було доставлено особисто в четвер, але не сказав, хто його спричинив.Трамп 30 червня зустрівся з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином в демілітаризованій зоні між Північною і Південною Кореєю. Через пару днів Трамп заявив, що очікує ще одну зустріч найближчим часом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!