Головна Новини Світ Європа США підтримають жорсткий Brexit, - Болтон
commentss НОВИНИ Всі новини

США підтримають жорсткий Brexit, - Болтон

Болтон також зазначив, що адміністрація президента США Дональда Трампа хоче бути корисною Лондона

13 серпня 2019, 06:55 comments1381
Поділіться публікацією:
США підтримають жорсткий Brexit, - Болтон

США підтримають жорсткий Brexit, тобто вихід Великобританії з Євросоюзу без угоди з Брюсселем, якщо так вирішить уряд у Лондоні. Про цьому радник президента США з нацбезпеки Джон Болтон, пише DW.

"Якщо таким буде рішення британського уряду, ми підтримаємо його з ентузіазмом", — сказав він під час візиту в Лондон.

Болтон також зазначив, що адміністрація президента США Дональда Трампа хоче бути корисною Лондона: "Ми хочемо допомогти з Brexit".

За його словами, Великобританія і США зможуть домовлятися про спільну торговельну угоду сектор за сектором, почавши з найбільш легких і залишивши складні сфери на потім. При цьому одним з найскладніших питань може стати угода про фінансові послуги, уточнив Болтон.

 Як повідомляли "Коментарі", монета гідністю 50 пенсів з написом "Мир, благополуччя і дружба з усіма націями" повинна вийти в обіг до нової дати "Брекзита" — 31 жовтня . Пам'ятна дата буде викарбувано на самій монеті. Наголошується, що це вже не перша спроба увічнити вихід країни з Євросоюзу. Раніше уряд Великобританії мало намір випустити лімітовану пам'ятну монету до первісної дати "Брекзита" — 29 березня 2019 року. Від цього довелося відмовитися, так як вихід Великобританії з ЄС був кілька разів відкладено через розбіжності навколо договору з Брюсселем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!