Головна Новини Світ Європа Кремль після ядерного вибуху, виграє гонку озброєнь у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль після ядерного вибуху, виграє гонку озброєнь у США

Речник Кремля похвастався, що Росія виграє гонку ядерних озбраєнь

13 серпня 2019, 21:34 comments3079
Поділіться публікацією:
Кремль після ядерного вибуху, виграє гонку озброєнь у США

У Кремлі розповіли, що випереджають США у сфері розробки ядерного озброєння на тлі вибуху під Сєвєродвінськом, який призвів до суттєвого підвищення рівня радіації. Про це повідомляє ТАСС.

Спілкуючись у вівторок з журналістами, речник Кремля Дмітрій Пєсков відмовився коментувати інцидент.

Дмітрій Пєсков сказав, що "організація, яка проводила випробування, вже зробила заяву з цього приводу, вони пояснили причини аварії, що сталася під час випробувань. Пєсков назвав загибель співробітників під час випробування "героїчною".  

У державній російській компанії "Росатом" заявили, що загоряння та вибух під Сєвєродвінськом 8 серпня стався під час випробування ракети на морській платформі. Аварія призвела до загибелі 5 осіб та значного підвищення рівня радіації.

Президент США Дональд Трамп, реагуючи на події в Росії, заявив у своєму Twitter, що США "багато чому вчаться від невдалого ракетного вибуху в Росії", і додав, що "у нас є схожі, хоча і більш досконалі технології".

Пєсков у вівторок заявив, що США, хоч і витрачають на питання оборони більше грошей, ніж усі держави світу, відстають від Росії.

Пєсков сказав, що Владімір Путін неодноразово говорив, що "російські розробки в цій галузі поки значно випереджають рівень, якого вдалося досягти іншим країнам, і є досить унікальними".

Як відомо, Сполучені Штати 2 серпня офіційно залишили російсько-американський Договір про ліквідацію ракет середньої та малої дальності (ДРСМД), який ознаменував собою завершення "холодної війни".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Росія планує до 2020 року переселити в окупований Крим росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!