Головна Новини Світ Європа При гірському обвалі в Китаї пропали безвісти 17 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

При гірському обвалі в Китаї пропали безвісти 17 осіб

Пошуково-рятувальні роботи тривають

16 серпня 2019, 03:25 comments1467
Поділіться публікацією:
При гірському обвалі в Китаї пропали безвісти 17 осіб

У результаті гірського обвалу в провінції Сичуань на південному заході Китаю без вісті пропали 17 осіб. Про це повідомляє "Сіньхуа".

У місцевому штабі з ліквідації наслідків стихійних лих повідомлялося, що приблизно в 12:44 14 серпня сталося обвалення гірської породи на ділянці залізниці Ченду-Куньмін в повіті Ганьло провінції Сичуань.

Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Раніше повідомлялося, що в Індії кількість загиблих в результаті повені досягла 114 осіб. Більше 165 осіб покинули свої будинки і знайшли притулок в 1318 таборах. В результаті негоди близько 200 будинків були повністю зруйновані.

 Як повідомляв портал "Коментарі", по даними Китайської академії наук (CAS), у водах біля Чжоушаня, прибережного міста в провінції Чжецзян на сході Китаю, почала працювати "розумна" висувна система спостереження з допомогою поплавка. Система з поплавцем, незалежно розроблена Інститутом океанології CAS, використовує технології інтелектуального управління і забираються конструкції для постійного спостереження за характеристиками океану, такими як температура води, глибина, каламутність і рівень pH в режимі реального часу. Датчики, прикріплені до поплавковому обладнання, можуть отримувати дані в реальному часі для оцінки стану океану. Дослідники також досягли успіхів у використанні режиму з декількома джерелами живлення, що включають сонячну і хвильову енергію, а також спостереженні за багатошаровим вітровим потоком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!