Московський суд вирішив залишити шістьох українських моряків під вартою

Апеляційні скарги були відхилені судом

Апеляційна інстанція Московського міського суду розглянула апеляційні скарги адвокатів першої групи з шести військовополонених українських моряків. Про це повідомив представник групи захисників моряків Микола Полозов на своїй сторінці в Фейсбук.

Адвокат повідомив, що суд залишив моряків під арештом.

"Апеляційна інстанція Московського міського суду розглянула апеляційні скарги адвокатів першої групи військовополонених моряків в захист: Михайло Власюк, Сергій Попов, Андрій Драч, Богдан Головаш, Денис Гриценко, В'ячеслав Зінченко... Позиція слідчого і прокурора була наступною: "підстави, за яких обиралася і продовжувалася запобіжний захід, не змінилися і не відпали". Дана позиція цілком задовольнила суддю Задорожну З. А., яка залишила постанову Лефортовського районного суду без змін, а апеляційні скарги захисту без задоволення", - сказав Полозов.

З його слів, за клопотанням прокурора засідання проходило в закритому режимі, після чого прийшли підтримати військовополонених моряків консулів України, іноземних дипломатів, небайдужих громадян та представників преси випровадили із зали суду.

" target="_blank">відправити в Україну під особисте поручительство уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денисової, при цьому вони продовжать брати участь в судових та слідчих діях.