Головна Новини Світ Європа Московський суд вирішив залишити шістьох українських моряків під вартою
commentss НОВИНИ Всі новини

Московський суд вирішив залишити шістьох українських моряків під вартою

Апеляційні скарги були відхилені судом

16 серпня 2019, 14:21 comments1348
Поділіться публікацією:
Московський суд вирішив залишити шістьох українських моряків під вартою

Апеляційна інстанція Московського міського суду розглянула апеляційні скарги адвокатів першої групи з шести військовополонених українських моряків. Про це повідомив представник групи захисників моряків Микола Полозов на своїй сторінці в Фейсбук.

Адвокат повідомив, що суд залишив моряків під арештом.

"Апеляційна інстанція Московського міського суду розглянула апеляційні скарги адвокатів першої групи військовополонених моряків в захист: Михайло Власюк, Сергій Попов, Андрій Драч, Богдан Головаш, Денис Гриценко, В'ячеслав Зінченко... Позиція слідчого і прокурора була наступною: "підстави, за яких обиралася і продовжувалася запобіжний захід, не змінилися і не відпали". Дана позиція цілком задовольнила суддю Задорожну З. А., яка залишила постанову Лефортовського районного суду без змін, а апеляційні скарги захисту без задоволення", — сказав Полозов.

З його слів, за клопотанням прокурора засідання проходило в закритому режимі, після чого прийшли підтримати військовополонених моряків консулів України, іноземних дипломатів, небайдужих громадян та представників преси випровадили із зали суду.

" target="_blank">

Як повідомляв портал "Коментарі", українських моряків можуть до жовтня відправити в Україну під особисте поручительство уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денисової, при цьому вони продовжать брати участь в судових та слідчих діях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!