Головна Новини Світ Європа У Швеції двох українців розшукують за підозрою у вбивстві
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швеції двох українців розшукують за підозрою у вбивстві

Українці підозрюються у вбивстві

21 серпня 2019, 06:00 comments1833
Поділіться публікацією:
У Швеції двох українців розшукують за підозрою у вбивстві

У Швеції поліція оголосила в розшук двох громадян України в справі про вбивство. Про це повідомляє видання expressen.se.

47-річний Олександр Трайдук і 48-річний Ярослав Лавринів, підозрюються у вбивстві 70-річного Герт-Інге Бертинссона і викрадення його машини в місті Маркарід (Markaryd) на півдні Швеції.

Олександра Трайдука також підозрюють у спробі шахрайства з банківськими картами.

Востаннє українців відстежили 5 серпня у Стокгольмі. Камера відеоспостереження зафикисировала їх при спробі зняти гроші з банківської карти вбитого.

Як повідомляли "Коментарі", мосударственные виконавці оштрафували неплатників аліментів на 1,1 мільярда гривень, з яких 355 млн грн взяті завдяки застосуванню встановлених законом обмежень. Про це повідомила заступник міністра юстиції України Світлана Глущенко.

Вона зазначила,що з початку дії законодавчих нововведень, а саме з 6 лютого 2018 року, державними виконавцями винесено 118 140 постанов про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України, 119 231 – в праві керувати транспортними засобами, 119 116 — у праві користування зброєю, 119 120 постанов про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві полювання. Також судом винесено 528 постанов про накладення на боржника стягнення у вигляді суспільно корисних робіт. разом з тим, із-за несплати аліментів у розшук оголосили 8 778 українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!