Головна Новини Світ Європа Президент Лукашенко запропонував радникові Болтону обговорити "неприємні" питання
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Лукашенко запропонував радникові Болтону обговорити "неприємні" питання

Лукашенко зазначив, що візит Джона Болтона є історичним

29 серпня 2019, 17:52 comments1666
Поділіться публікацією:
Президент Лукашенко запропонував радникові Болтону обговорити "неприємні" питання

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував радникові Президента США з національної безпеки Джону Болтону обговорити питання білорусько-американських відносин під час зустрічі у Палаці Незалежності.

"Я запропонував би обговорити відверто, навіть по-дружньому всі питання наших відносин. Нехай вони будуть неприємними для Білорусі, але Ви повинні їх позначити. Я також відверто і чесно позначу ті питання, які вважаю за потрібне позначити перед Вами для нашого подальшого співробітництва, в тому числі, може бути, не дуже приємні будуть для США. Це дозволить створити нам ту базу відносин на майбутнє, яка повинна бути між нами", — заявив глава Білорусі.

Олександр Лукашенко також запропонував почати налагоджувати відносини між двома країнами.

"Незважаючи на весь галас, що відбувається навколо Вашої поїздки, тут багато позитивного, особливо для Білорусі. Позитив полягає в тому, і нас ніхто в цьому не дорікне (і Ви, напевно, знаєте про це), що ми постійно з моменту погіршення наших відносин з США пропонували закрити цю негарну сторінку і почати з нового аркуша наші відносини", — підкреслив Лукашенко.

Лукашенко зазначив, що візит Джона Болтона в Білорусь є історичним: "Таких помітних високопоставлених фігур (з США) в Білорусі не було давно. І в цьому теж історичність цього візиту".

Як повідомляв портал "Коментарі", радник Дональда Трампа став найбільш високопоставленим представником Вашингтона, відвідав Білорусь з початку століття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!