Головна Новини Світ Європа У Боснії відповіли на претензії України по Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Боснії відповіли на претензії України по Криму

Президія Боснії підтвердила свою стару позицію

6 вересня 2019, 17:16 comments2911
Поділіться публікацією:
У Боснії відповіли на претензії України по Криму

Боснія і Герцеговина підтримує суверенітет і територіальну цілісність України, незважаючи на заяву члена президії країни Мілорада Додіка про те, що анексований Крим є частиною Росії, повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на місцеві ЗМІ.

"Боснія і Герцеговина як претендент на статус кандидата в члени ЄС, як і раніше, дотримується позиції Європейського Союзу про те, що суверенітет, територіальна цілісність і незалежність України повинні поважатися. ЄС не визнає анексію Криму і Севастополя Російською Федерацією", — заявив член Президії країни Желько Комшич.

Зазначимо, Президія Боснії і Герцеговини є вищим колективним органом виконавчої влади. До його складу входять представник Хорватії Кошмич, Сербії — Додік і Боснії — Шефік Джаферович.

Як писав сайт "Коментарі", Мілорад Додік заявив про приналежність українського Криму Росії і має намір найближчим часом відвідати окупований півострів без згоди української сторони. У зв'язку з цим МЗС України направив керівництву Боснії і Герцеговини ноту протесту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!